Bundesliga

Bayern uvjerljiv, a nezaustavljivi Kramarić zabio i osmi puta!

Čini se kako je Niko Kovač napokon pronašao pravi recept za uspjeh na klupi Bayerna
Sport / Nogomet | 08. 12. 2018. u 17:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utakmicama 14. kola Bundeslige igranima od 15:30 sati Bayern je bio uvjerljiv u bavarskom derbiju, Borussia Dortmund slavila je u rurskom derbiju, a Andrej Kramarić zabio i asistirao u remiju Hoffenheima.

Čini se kako je Niko Kovač napokon pronašao pravi recept za uspjeh na klupi Bayerna koji je pobijedio Nürnberg 3:0 na Allianz Areni i tako svojim navijačima pružio posebno slatko slavlje u bavarskom derbiju.

Također, minhenskom velikanu ovo je bio treći uzastopni trijumf u deset dana!

Robert Lewandowski bio je dvostruki strijelac, a zabijao je nakon odbijanaca u 9. i 27. minuti za dva gola prednosti domaćina s kojima se otišlo na odmor. U nastavku je gol pridodao i neuništivi Franck Ribery koji je u 57. minuti iskoristio nespretnost gostiju i zabio drugi ligaški gol u sezoni.

Osim bavarskog, u Gelsenkirchenu je odigran puno atraktivniji rurski derbi u kojem je Borussia Dortmund slavila kod Schalkea 2:1, prenosi Goal.com.

Andrej Kramarić imao još jedan sjajan nastup u dresu Hoffenheima za koji je zabio gol i u osmoj uzastopnoj utakmici i tako svojoj momčadi donio bod iz Wolfsburga (2:2).

No, hrvatski napadač nije bio samo strijelac, već i asistent za gol Belfodila kojim je njegova momčad povela u 4. minuti.

Vukovi su preokrenuli autogolom Bičakčića iz 28. minuti i zgoditkom Ginczeka iz 31. minuti, a u 71. Kramarić se našao na pravom mjestu i zabio s pola metra udaljenosti nakon što mu je loptu glavom spustio Kaderabek

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close