Za nagradu

Trener Brentforda Thomas Frank produžio ugovor

"Ovdje sam ukupno već šest godina, što je dugo vrijeme u modernom nogometu i želim zahvaliti navijačima za podršku koju nam daju igračima, osoblju, svima koji su u klubu", izjavio je Frank.
Sport / Nogomet | 24. 12. 2022. u 14:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvo se uvjerio u "projekt" Brentford, a onda je odlučio napustiti Dansku. Iako je prethodno bio menadžer u Brondbyju, Frank je bio toliko uzbuđen planovima i filozofijom vlasnika Brentforda da je za početak prihvatio posao i pomoćnika Deana Smitha.

Nakon što je Smith otišao u Aston Vilu, Frank je postao menadžer, ali stvari nisu izgledale nimalo dobro u početku. Ipak je Thomas Frank ostao u sedlu, momčad je skoro ušla u Premiership. Ostali su kratki na posljednjoj stepenici, ali nisu odustali. Ni gazda, ni Thomas. I onda su uspjeli nakon 74 godine uvesti klub u elitno društvo. Po prvi put nakon 74 godine.

Prošlu sezonu su završili na 13.mjestu, sada su deseti, nema razloga da Frank ne nastavi svoj posao. Produžio je ugovor na još dvije godine...

"Ovdje sam ukupno već šest godina, što je dugo vrijeme u modernom nogometu i želim zahvaliti navijačima za podršku koju nam daju  igračima, osoblju, svima koji su u klubu", izjavio je Frank.

Prije stanke zbog Svjetskog prvenstva "Pčelice" su pobijedile Manchester City sa 2:1, a u ponedjeljak će ugostiti četvrtoplasirani Tottenham Hotspur.

Kopirati
Drag cursor here to close