Prvi put nakon 1937. godine

Brentford šokirao Manchester City

Arsenal od 20.45 sati gostuje kod Wolverhamptona i pobjedom ima priliku otići na pet bodova viška u odnosu na City prije pauze koja će u Premiershipu trajati do 26. prosinca, kada se engleski prvoligaši vraćaju u pogon.
Sport / Nogomet | 12. 11. 2022. u 16:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izgubili su od Liverpoola, pa su dobili Brighton i Leicester uz dosta problema, pa Fulham u sudačkoj nadoknadi. Na kraju ni Manchester City nije izdržao. Na Etihadu je puni plijen uzeo Brentford pobjedom 2:1.

Prvom nakon Božića 1937. godine. Brentford je u uvodnom dijelu susreta imao nekoliko dobrih prilika, a do prednosti su stigli u 16. minuti kada je Ivan Toney nadskočio Aymerica Laportea i glavom poslao loptu u mrežu. Naravno, to je ipak Manchester City, nitko nije ni mogao naslutiti koliko će se situacija na terenu zakomplicirati. Do izjednačenja domaći stižu u sudačkoj nadoknadi prvog dijela.

Kevin De Bruyne izveo je korner, Manuel Akanji prebacio loptu na drugu stranu gdje ju je savršeno "poklopio" Phil Foden i "očistio paučinu" za izjednačenje. Slično kao i protiv Fulhama, kolo ranije, utakmica je otišla u poprilično dugu nadoknadu.

U kojoj ovaj put gosti stižu do gola. Ivan Toney baca u trans gostujuće navijače svojim 11-tim golom sezone, drugim danas. Arsenal od 20.45 sati gostuje kod Wolverhamptona i pobjedom ima priliku otići na pet bodova viška u odnosu na City prije pauze koja će u Premiershipu trajati do 26. prosinca, kada se engleski prvoligaši vraćaju u pogon.

Kopirati
Drag cursor here to close