Nastavlja karijeru u Engleskoj

Brentford potpisao Eriksena

"On je u dobroj fizičkoj spremi, ali morat ćemo njegovu fizičku spremu dovesti na razinu bude spreman za utakmice. Veselim tome da ga vidim kako će trenirati sa suigračima kako bi ponovno došao na svoju najvišu razinu", izjavio je Thomas Frank.
Sport / Nogomet | 31. 01. 2022. u 12:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Christian Eriksen zvanično ima novi klub. Eriksen je na prošlogodišnjem Euro doživio srčani udar za vrijeme utakmice s Finskom, ali se zahvaljujući brzoj reakciji medicinske službe izvukao. Kasnije mu je ugrađen kardioverter defibrillator.

Nakon svega što mu se dogodilo, Danac se suočio s činjenicom da u Interu, odnosno Italiji ne smije igrati s defibrillatorom, pa je sporazumno raskinuo ugovor. Međutim, Eriksen je na kraju pronašao novi klub. Engleski premierligaš Brentford pojačao se sa danskim veznjakom koji u klub dolazi kao slobodan igrač. S njim je potpisan ugovor do kraja sezone.

Trener Brentforda Thomas Frank izjavio je da su iskoristili priliku da dovedu igrača svjetske klase.

"Eriksen nije trenirao s momčadi sedam mjeseci, ali je radio sam. On je u dobroj fizičkoj spremi, ali morat ćemo njegovu fizičku spremu dovesti na razinu bude spreman za utakmice. Veselim tome da ga vidim kako će trenirati sa suigračima kako bi ponovno došao na svoju najvišu razinu", izjavio je Thomas Frank.

Eriksen je karijeru počeo u Ajaxu, a potom je igrao za Tottenham i Inter. Za reprezentaciju Danske odigrao je 109 utakmica i postigao 36 golova.

Kopirati
Drag cursor here to close