Nizozemci odradili trening

Trener Alkmaara: Zrinjski smo dobro proučili, jednog igrača sam posebno zapazio

Nogometaši AZ Alkmaara odradili su večeras službeni trening na stadionu HŠK Zrinjski gdje će sutra protiv domaćina igrati utakmicu Konferencijske lige.
Sport / Nogomet | 20. 09. 2023. u 18:27 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši i struka nizozemskog AZ Alkmaara doputovala je u Mostar čarter letom. Nizozemci su odradili i službeni trening na stadionu HŠK Zrinjski, a prije treninga pred novinare su izašli trener Pascal Jansen i portugalsko pojačanje Alexandre Penetra.

"Sretan sam što mogu igrati europske utakmice. To je veliki korak za mene u karijeri. Nizozemska liga je jako dobra i više mi se sviđa u odnosu na portugalsku, gdje je puno sve zatvorenije", rekao je Penetra, Alkmaarovo 4 milijuna eura vrijedno pojačanje iz portugalskog Farmalicaoa.

"Očekujem težak susret protiv dobre ekipe. Moramo dati najbolju izvedbu, jer ako ne budemo na najboljem izdanju, moglo bi biti problema", dodao je Penetra.

Bljesak.info / Alexandre Penetra
Trener Alkmaara Pascal Jansen kaže da je za ovu utakmicu ponovo analizirao njihovu protiv Tuzla Cityja kada je prošlog ljeta nizozemski klub prošao dalje s ukupnim rezultatom 5:0.
 
"Proučili smo opet tu utakmicu, kao što smo proučili Zrinjski. Svi komplimenti našem domaćinu, velika je stvar igrati skupine jednog europskog natjecanja i čestitam im", poručio je Pascal Jansen.
Bljesak.info / Pascal Jansen
Na pitanje koji mu se igrač u Zrinjskom posebno sviđa nije previše iznenadio odgovorom.
 
"Izdvojio bih središnjeg napadača, pomozite mi s imenom... Da, Bilbija. Jako je opasan i igra i za reprezentaciju, što nije čudno. Odmah mi je zapao za oko", dodao je Jansen.
Kopirati
Drag cursor here to close