Serie A

Torino držao Inter na konopcima do sudačke nadoknade

Kad se činilo da bi Torino ovo mogao slaviti i da će tri boda ostati kod kuće, Sanchez je pogodio na asistenciju Džeke u drugoj minuti sudačke nadoknade i postavio konačan rezultat od 1:1.
Sport / Nogomet | 13. 03. 2022. u 22:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inter je golom u sudačkoj nadoknadi izvukao remi od 1:1 protiv Torina.

U prvom dijelu igrači Torina osam puta su šutirali prema Handanoviču, a tri udarca su završila u okvir gola. Inter u istom periodu je šutirao tri od tri, ali nisu uspjeli probiti Berishu.

Za vodstvo domaćih pogodio je u 12. minuti Bremer.

I kad se činilo da bi Torino ovo mogao slaviti i da će tri boda ostati kod kuće, Sanchez je pogodio na asistenciju Džeke u drugoj minuti sudačke nadoknade i postavio konačan rezultat od 1:1.

Edin Džeko odigrao je čitav susret, a Ivan Perišić samo poluvrijeme za Inter. Za Torino je cijelu utakmicu odigrao Josip Brekalo.

Inter je ovim remijem ostao treći s 59 bodova, četiri manje uz utakmicu manje od vodećeg gradskog rivala Milana, a jednim manje uz također utakmicu manje od drugog Napolija.

Atalanta je na svom terenu u Bergamu odigrala 0-0 protiv davljenika Genoe, dok je Roma uspjela u sudačkoj nadoknadi spasiti bod na gostovanju u Udinama izjednačivši na konačnih 1-1.

Domaći sastav poveo golom Moline (15), a Roma se spasila poraza iz kaznenog udarca kojega je izveo Pellegrini (90+4-11m).

Nogometaši Napolija stigli su trenutačno na drugo mjesto ljestvice talijanskog prvenstva 2-1 (1-0) gostujućom pobjedom protiv Verone.

Junak pobjede Napolija bio je Victor Osimhen (14, 72), koji je postigao oba gola za pobjednike, dok je Faraoni (77) uspio tek ublažiti poraz domaćih.

Serie A, 29. kolo

Subota, 12. ožujka

Milan – Empoli 1:0

Salernitana – Sassuolo 2:2

Spezia – Cagliari 2:0

Sampdoria – Juventus 1:3

Nedjelja, 13. ožujka

Fiorentina – Bologna 1:0

Verona – Napoli 1:2

Atalanta – Genoa 0:0

Udinese – Roma 1:1

Torino – Inter 1:1

   
Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close