Bez iznenađenja

Pobjede Milana i Juventusa, gol Đurića

Sada Juventus ima 56 bodova, sedam manje od prvog Milana. Sjajni gol Pierrea Kalulua je bio dovoljan za minimalac tri boda vrijedan.
Sport / Nogomet | 12. 03. 2022. u 23:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri susreta 29.kola Serie A igrana su ove subote. Gledajući rezultate, možemo reći kako velikih iznenađenja nije bilo.

Svoju četvrtu uzastopnu pobjedu, Juventus je ostvario u ogledu sa Sampdorijom koja i dalje ostaje u opasnoj zoni. Stvari su se po domaću momčad počele komplicirati nakon što je Yoshida postigao autogolom u 23. minuti. U relativno kratkom razdoblju, jedanaest minuta kasnije, dosuđen je jedanesterac za goste koji je u gol pretvorio Morata.

U nastavku je domaći sastav mogao i do poravnanja, no Szczesny je u 74. minuti obranio šut Candreve sa bijele točke, pa je sretni pogodak Sabirija iz slobodnog udarca u 84. minuti bio tek za smanjenje na 2-1, da bi pokušaj Morate glavom u 88. minuti vratar Sampdorije Falcone sam nogoama ugurao u vlastitu mrežu za konačnih 3:1.

Sada Juventus ima 56 bodova, sedam manje od prvog Milana. Sjajni gol Pierrea Kalulua je bio dovoljan za minimalac tri boda vrijedan.

Navijači Spezie su proslavili osmu pobjedu svoje momčadi. Za koju su najzaslužniji bili Martin Erlić koji je zabio u 55. minuti te Manaj u 74. minuti.Spezia je pobjedom protiv Cagliarija prekinula niz od četiri poraza zaredom te je sada 15. na ljestvici sa 29 bodova, četiri više od 17. Cagliarija, a sedam više uz dvije utakmice više od 18. Venezije koja se nalazi u zoni ispadanja.

Salernitana nije do kraja iskoristila priliku poraz Cagliarija i još uvijek je na velikih devet bodova manje od zone spasa. U subotnjem duelu protiv Sassuola je dohvatila bod. U osmoj minuti Federico Bonazzoli doveo je domaćina u vodstvo, ali Sassuolo pravi preokret u 20. i 30. minuti preko Gianluce Scamacce i Hameda Traorea. Bod Salernitani je osigurao nekadašnji reprezentativac BiH, Milan Đurić. To je njegov četvrti gol ove sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close