Nakon remija u duelu protiv Juventusa

Gazzetta: Jurić arhitekt velikog Torina u Juventusovoj kući!

"Momčad koja igra agresivno, visoko pritišće, pokazuje mišiće. Jurić je arhitekt velikog Torina u Juventusovoj kući. Njegov Torino traži ne samo igru nego i dominaciju, na svakom komadiću terena", piše Gazzetta.
Sport / Nogomet | 19. 02. 2022. u 12:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su Juventus i Torino remizirali 1:1, mediji u Italiji su biranim riječima opisali stratega Torina, Ivan Jurića koji je krajem svibnja mjeseca prošle godine došao na klupu Torina. Prije nego što je preuzeo Torino, Jurić je radio odličan posao s Veronom, osvojivši deveto odnosno deseto mjesto. U tri je odvojena mandata je vodio i Genou, ranije i Crotone i niželigaša Mantovu.

Momčad koja se sezonu ranije nekako spasila od ispadanja, Jurić je ove dosta dobro posložio. Trenutačno su deseti u prvenstvu, imaju 33 boda. Još ranije su mediji kako u Italiji tako i šire dosta pohvalno pričali i pisali o Juriću, baš kao nakon derbija.

"U jednoj utakmici, i to protiv najvećeg suparnika i jedne od najjačih talijanskih momčadi, vidjeli smo Jurićevu antologiju. Momčad koja igra agresivno, visoko pritišće, pokazuje mišiće. Jurić je arhitekt velikog Torina u Juventusovoj kući. Njegov Torino traži ne samo igru nego i dominaciju, na svakom komadiću terena. Ovo je momčad u kojoj je trener dirigent, jer kako Jurić digne ruku tako igrači odmah poslušaju. Jedina pogreška u inače besprijekornoj partiji mu je što je Brekala, koji je briljirao, zamijenio lošim Pjacom", navodi talijanska Gazzetta.

 

Kopirati
Drag cursor here to close