Premier League

Topnici se žestoko osvetili Karamelama za nedavni poraz

U zaostaloj utakmici 7. kola engleske Premier lige londonski Topnici bili su uvjerljivi protiv Evertona i tako učvrstili vodeću poziciju na ljestvici.
Sport / Nogomet | 01. 03. 2023. u 23:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Arsenalovu seriju bez poraza u prvenstvu prekinuo je Everton 4. veljače svladavši Topnike u Liverpoolu s 1:0, no Topnici su večeras u zaostaloj utakmici 7. kola razbili Everton s 4:0 u Londonu i tako se osvetili momčadi iz Liverpoola za poraz od prije mjesec dana.

Everton je dobro odolijevao Arsenalu sve do kraja prvog dijela. Bukayo Saka zabio je u 40., a talentirani Englez je u sudačkoj nadoknadi asistirao Gabrielu Martinelliju za 2:0.

Za razliku od prvog dijela, Arsenal je u nastavku uspostavio apsolutnu dominaciju, a sve je bilo riješeno u periodu od 71. do 80. minute, kada je Martin Odegaard zabio prvo za 3:0, a onda je Martinelli poentirao za konačni rezultat.

Arsenal sada ima pet bodova prednosti pred prvim pratiteljem Manchester Cityjem i 11, uz utakmicu više od trećeg Manchster Uniteda. U idućem kolu Topnici na Emiratesu dočekuju Bournemouth.

Kopirati
Drag cursor here to close