Povratak u Premiership

Sean Dyche je novi trener Evertona

Sada Sean preuzima Everton koji se također bori za opstanak u vrlo teškoj situaciji. Potpisao je ugovor do 2025. godine, ali vjerojatno u ovom trenutku nitko u klubu pa ni njegovi navijači ne gledaju toliko daleko.
Sport / Nogomet | 30. 01. 2023. u 16:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sean Dyche se vraća u Premiership. U travnju prošle godine je dobio otkaz na klupi Burnleya, nakon što je u klubu proveo devet i pol godina. Odluka o otpuštanju Dychea od strane vlasnika kluba bila je naširoko kritizirana, mnogi su bili skloni tvrdnji da se radilo o paničnom pokušaju zadržavanja statusa koji nije prošao jer je Burnley na kraju ispao.

Sada Sean preuzima Everton koji se također bori za opstanak u vrlo teškoj situaciji. Potpisao je ugovor do 2025. godine, ali vjerojatno u ovom trenutku nitko u klubu pa ni njegovi navijači ne gledaju toliko daleko. Dyche će debitirati narednog vikenda kada na Goodison dolazi lider prvenstva Arsenal.

"Čast mi je biti trenerom ovoga kluba. Moj stručni stožer i ja napravit ćemo sve da se ovaj veliki klub vrati na pravi put. Znam sve o tome koliko navijačima znači ovaj klub i spreman sam za posao. To podrazumijeva jako puno znoja i truda, ali želimo vratiti navijačima dobar osjećaj i trebamo njihovu podršku", rekao je Dyche za službenu stranicu.

Kopirati
Drag cursor here to close