7:0

Ten Hag: To nije United, Jurgen Klopp priznao da ''nema riječi''

Trener Liverpoola Jurgen Klopp priznao je da "nema riječi" kojima bi opisao nevjerojatnu pobjedu svoje momčadi.
Sport / Nogomet | 06. 03. 2023. u 08:40 Bljesak.info / SN

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester United je na gostovanju na Anfieldu doživio najveći poraz u eri Premier lige. Poraz od Liverpoola rezultatom 7:0 najgori je poraz kluba od 1931. godine, tragedija posebno protiv velikih rivala.

Gubitak sa sedam golova prema nula je neoprostiv kada igrate za United - ali izgubiti 7:0 od Liverpoola će se pamtiti zauvijek, jer ipak je riječ o jednom o najvećih Otočkih derbija. Erik Ten Hag je govorio nakon utakmice i označio nastup kao "ovo nije pravi Manchester United".

Obraćajući se novinarima nakon utakmice, Ten Hag je rekao: "Drugo poluvrijeme je bilo neprofesionalno. To se ne može dogoditi i moramo razgovarati o tome. Radilo se o cijeloj momčadi, vidio sam 11 pojedinaca kako gube glave. To nije Manchester United, mi imamo više standarde."

"Iznenađen sam jer sam posljednjih tjedana i mjeseci vidio kako je ova momčad otporna i ima stav za pobjedu. U drugom poluvremenu uopće nismo imali stav za pobjedu. Nismo se držali plana i nismo uspjeli naši poslovi."

Trener Liverpoola Jurgen Klopp priznao je da "nema riječi" kojima bi opisao nevjerojatnu pobjedu svoje momčadi.

"Igrali smo vrhunski nogomet protiv momčadi u formi i u prvom poluvremenu je postalo malo divlje na način na koji to nismo željeli. Oni (United) su upali u tu kompliciranu igru i onda smo mi postigli ovaj nevjerojatan gol gol krajem prvog poluvremena. U stvari, bez riječi sam. Spektakularna nogometna utakmica. Izvanredna. To je nogomet, može se dogoditi. To je bio potisak koji smo željeli. To nas vodi u pravom smjeru." zaključio je Nijemac nakon velikog trijumfa svoje ekipe.

Kopirati
Drag cursor here to close