Nizozemac riga vatru

Ten Hag razmišljao da igrače pošalje pješice iz Liverpoola u Manchester

Nizozemski je trener otvoreno zaprijetio da nema 'povlaštenih', oni koji ponove kukavički pristup iz drugog poluvremena u kojem je United primio čak šest golova odmah će biti degradirani u drugu momčad.
Sport / Nogomet | 07. 03. 2023. u 13:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Manchester Uniteda u nedjelju su doživjeli povijesni debakl u najvećem engleskom derbiju, na Anfieldu su od Liverpoola izgubili čak 7:0, a nakon utakmice ih je trener Erik ten Hag na originalan način odlučio kazniti.

Prvo ih je odmah nakon utakmice natjerao da u svlačionici podno tribina Anfielda sjede u tišini i slušaju kako Liverpoolovi navijači i igrači burno proslavljaju rekordnu pobjedu protiv najvećeg protivnika. Ten Hag je ovu 'odgojnu mjeru' izabrao kao motivaciju, da igrači dobro zapamte kako im se u budućnosti ne bi ponovio slični debakl.

No, nije Erik ten Hag stao na tome. Kazneni trening u ponedjeljak ujutro nakon povijesnog poraza započeo je vatrenim govorom.

"Možete biti sretni što ste se u Manchester vraćali u klupskom autobusu", bjesnio je trener Uniteda na svoje igrače te nastavio:

"I sretni ste što ste izbjegli bijesne navijače koji su svojim novcem platili putovanje kako bi gledali tako jadnu predstavu! Ovo je na vašu sramotu!"

Video: HIGHLIGHTS: Liverpool 7-0 Man United | Salah breaks club record as Reds score SEVEN!

Nizozemski je trener otvoreno zaprijetio da nema 'povlaštenih', oni koji ponove kukavički pristup iz drugog poluvremena u kojem je United primio čak šest golova odmah će biti degradirani u drugu momčad.

Shvativši da je njegova momčad izgubila glavu i samopouzdanje, Ten Hag igrače šalje na psihološki 'remont'.

Svi će igrači morati na pojedinačno i grupno psihološko savjetovanje kod klupskog sportskog psihologa Rainiera Koersea. Ten Hag je ovog psihologa angažirao jer je zaključio kako je svim njegovim igračima potreban 'jači način razmišljanja', a sad će se morati baviti i frustracijama nakon ovog poniženja kojeg im je priuštio Liverpool.

No, morat će raditi brzo jer United već u četvrtak (9. ožujka) na svom Old Traffordu igra prvu utakmicu osmine finala Europske lige protiv Betisa.

Naravno, sve zavedene mjere imaju smisla ukoliko i sam trener nije nepopravljivo popucao po šavovima nakon povijesne blamaže...

Kopirati
Drag cursor here to close