United opet razočarao

Ten Hag: Moram da preuzmem odgovornost

Trideset posto posjeda i četiri udarca u okvir gola Andrea Onane bili su dovoljni za ekipu Andonija Iraole da deklasiraju favorizirane domaćine.
Sport / Nogomet | 10. 12. 2023. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Puno toga lošeg su prošli navijači Manchester Uniteda posljednjih sezona i još uvijek prolaze. Samo nekoliko dana prije super važne utakmice u Ligi prvaka, na svom terenu je Manchester United poražen od Bournemoutha 0:3. Prvi put je United na Old Traffordu poražen od jedne ekipe koja je u donjem dijelu tabele tri razlike.

Trideset posto posjeda i četiri udarca u okvir gola Andrea Onane bili su dovoljni za ekipu Andonija Iraole da deklasiraju favorizirane domaćine. Golove su redom zabijali Dominic Solanke, Philip Billing i Marcos Senesi. Ovo je drugi ligaški poraz Manchester Uniteda u tri kola i ekipa Erika ten Haga sada je pala na šesto mjesto. S druge strane Bournemouth je ušao u sjajnu formu s četiri pobjede u pet kola.

United je imao inicijativu tijekom većeg dijela utakmice, ali bio je nemoćan pred ubojitom ofenzivnom tranzicijom gostiju.
Erik ten Hag je nakon utakmice bio poprilično razočaran.

"Iznerviran sam, razočaran... Očekivao sam da će biti drugačije, nadao sam se prije utakmice da ćemo nadograditi sve što smo uradili protiv Chelsea. Utakmicu smo otvorili jako loše, prvih pet minuta ne bi smjelo da se desi, pogotovo protiv ovakvog rivala kao danas. Veoma su dobri u tranziciji. Radili smo sve kako bismo se vratili u igru, skoro izborili jedanaesterac, ali smo i dosta griješili. Nismo bili dovoljno dobri u obrani. Mislim da uvijek moramo da budemo spremni, nismo bili i moram da preuzmem odgovornost", rekao je trener Uniteda.

Kopirati
Drag cursor here to close