Nakon novog poraza Uniteda

Erik ten Hag: Ovo nema veze s nogometom

Trener Uniteda, Erik ten Hag nakon utakmice nije imao razloga za zadovoljstvo, a najviše ga je razočarao sudac.
Sport / Nogomet | 09. 11. 2023. u 09:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FC Kopenhagen i Manchester United su odigrali sjajnu utakmicu sa čak sedam golova i nizom prilka na obje strane, a na koncu slavio je domaćin sa 4-3 premda su gosti imali 2:0. United je poveo 2:0, no potom je ostao s igračem manje što je domaćin iskoristio izjednačivši do poluvremena.

"Crveni vragovi" su u nastavku susreta ponovo stigli do vodstva, ali je Kopenhagen do kraja susreta zabio još dva gola za veliku pobjedu. Trener Uniteda, Erik ten Hag nakon utakmice nije imao razloga za zadovoljstvo, a najviše ga je razočarao sudac.

"Crveni karton je promijenio sve. Ako se zaustavi slika tog događaja onda sve izgleda puno gore, a nakon što je još i pregledavanje trajalo čitavu viječost još su odlučili pokazati crveni karton.Drugi je penal bio prestrogo dosuđen. Lopta je bila na ruci, ali ona je bila u tako normalnom položaju. On (Harry Maguire) je krenuo prema lopti, a sucu treba toliko vremena. To su u četiti utakmice četiri penala protiv nas, a ja kažem da su tri vrlo diskutabilna. Razočaran sam takvim odlukama. Igra nikad nije zamišljena da bude ovakva. Ovo nema veze s nogometom. Odluke se moraju donositi i prihvaćam da neki na ovoj razini donose i pogrešne odluke, ali tri tako teške odluke", pričao je nakon utakmice trener Uniteda koji i dalje po velikim pritiskom.

Kopirati
Drag cursor here to close