Novo lice u taboru reprezentacije

Tahirović: Za mene nije bilo sumnje za koga ću da nastupam

"Ne bojimo se nikoga, spremamo se na najbolji način i siguran sam da nećemo imati problema i da ćemo ostvariti plasman na EURO 2024" kaže Tahirović.
Sport / Nogomet | 21. 03. 2023. u 19:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedino novo lice na početku kvalifikacija za Europsko prvenstvo je mladi Benjamin Tahirović. Dugo vremena je trajala neizvjesnost oko Benjaminovog izbora, s obzirom na to da se radi o igraču koji je rođen u Švedskoj. Na kraju je mladi veznjak Rome odlučio.

"Za mene nije bilo sumnje za koga ću da nastupam. Moja želja je bila dres reprezentacije BiH. Kad su izbornik Hadžibegić i direktor Misimović pričali sa mnom, svidio mi se program koji su mi predstavili. Također, ovo je reprezentacija koja ima kvalitetne igrače i sretan sam što sam dio toga. Izbornik nam je rekao da u svakoj utakmici morao ići na pobjedu i ja vjerujem da imamo kvalitetu da ostvarimo velike rezultate. Ne bojimo se nikoga, spremamo se na najbolji način i siguran sam da nećemo imati problema i da ćemo ostvariti plasman na EURO 2024" kaže Tahirović.

O prvom dolasku među reprezentativce Tahirović kaže:

"Kad sam putovao na pripreme bio sam malo nervozan, ali svi su me dočekali na najbolji način i odlično se osjećam na ovom okupljanju. Sve prolazi u najboljem redu i ponosan sam što sam dio reprezentacije Bosne i Hercegovine," naglasio je mladi Benjamin koji je u posljednje vrijeme uglavnom na klupi Rome. Posljednji put je dobio priliku, sedam minuta u dvoboju protiv Napolija, pa je teško očekivati da će biti starter u susretu protiv Islanda.

Kopirati
Drag cursor here to close