Neredi na Poljudu

Sportski komentator: Livaja je htio ući na teren, spriječio ga je Petković

Cijeli kaos na Poljudu gledao je najbolji igrač i dokapetan Hajduka Marko Livaja, koji nije mogao igrati jer se ozlijedio u prvom dvoboju s Dinamom u sklopu ligaške utakmice.
Sport / Nogomet | 06. 04. 2024. u 21:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski prvak Dinamo je porazio Hajduk 1:0 na Poljudu u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa i tako ustao u utrci za dvostruku krunu ove sezone.

Nakon utakmice uslijedili su neviđeni incidenti na Poljudu.

Huligani iz Torcide pokidali su sjedalice na sjevernoj tribini, uletjeli na teren i potukli se s policijom.

Stadion u Poljudu je trenutno suspendiran od strane HNS-a i čeka se konačna kazna za bijele koja sigurno neće biti blaga.

Cijeli kaos gledao je najbolji igrač i dokapetan Hajduka Marko Livaja, koji nije mogao igrati jer se ozlijedio u prvom dvoboju s Dinamom u sklopu ligaške utakmice.

Livaja je htio ući na teren, no spriječio ga je dinamovac Bruno Petković, napadač plavih i Livajin dobar prijatelj.

Događaj s Poljuda ispričao je sportski komentator Andrija Cmrečnjak u podcastu Tribine, prenosi Večernji.hr

"Marko Livaja sišao je s tribine i htio ući na teren. Svi mu govore da ne ide na teren, ali nitko ga ne zaustavlja. Tko ga je zaustavio? Bruno Petković. Došao je do njega u tom trenu, primio ga za rame i uspio ga uvjeriti da ne ide", otkrio je sportski komentator koji radi na MAXSportu.

"Livaja je out. Mi smo pravog Livaju imali 75 minuta jednu utakmicu protiv Rijeke. On je ekstremna klasa. Poslije toga se krpao. Meni je to strašno žao. Imali smo planove s njim i Nikolom u napadu. Ali, to je iza nas. Obje ozljede Livaje su bile mehaničke", rekao je na press konferenciji trener Hajduka, Mislav Karoglan.

Kopirati
Drag cursor here to close