Burna noć u Splitu

VIDEO I Neredi nakon utakmice na Poljudu i van stadiona

Kako prenose mediji iz Hrvatske, prije svega oni iz Splita, neredi i sukobi su se nastavili na ulicama Splita. Na širem prostoru oko samog stadiona, huligani su palili kontejnere, bacali baklje, kamenice, staklen boce na policiju.
Sport / Nogomet | 03. 04. 2024. u 23:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraj utakmice na Poljudu obilježili su navijači Hajduka. Odnosno onaj dio koji je probio ogradu na sjeveru i našao se na terenu. Igrači su uspjeli pobjeći u svlačionice dok su navijači koji su očito imali želju da se obračunaju s gostujućim zaustavljeni nakon pedesetak metara od dijela koji je rezerviran za goste

Video: Neredi na stadionu 

Na prvim snimcima je izgledalo kako su se stvari vrlo brzo vratile u normalu, međutim ipak je došlo do intervencije policije i sukoba s navijačima. U tim trenucima jedni i drugi su koristili sredstva koja su bila na raspolaganju. Navijači Hajduka su gađali policajce bakljama, letjele su i stolice.

Video: Neredi na stadionu 

Kako prenose mediji iz Hrvatske, prije svega oni iz Splita, neredi i sukobi su se nastavili na ulicama Splita. Na širem prostoru oko samog stadiona, huligani su palili kontejnere, bacali baklje,  kamenice, staklen boce na policiju. Koja je opet odgovorila upotrebom suzavca.

Video: Neredi na ulicama

Slobodna Dalmacija javlja da su navijači imali i letve te da je grupu njih kod stadiona uhitila policija. Javljaju i da su sukobi navijača s policijom nastavljeni na Starom placu. Policija je uspjela otjerati navijače dalje od stadiona, prema samom centru Splita. Ono što je važno dodati, rukovodstvo Dinama je ostalo na stadionu do 22 sata i 30 minuta, jer jednostavno nisu postojali uvjeti za njihov sigurni odlazak sa stadiona.

Kopirati
Drag cursor here to close