Čekaju Blackburn

Sheffield United i Ahmedhodžić u četvrtfinalu FA Cupa

"Napravili smo dobre taktičke promjene. Prvenstvo je naš prioritet, ali FA Cupu nastavljamo uživati" rekao je nakon utakmice menadžer Sheffield Uniteda Paul Heckingbottom.
Sport / Nogomet | 02. 03. 2023. u 00:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sheffield United je još jednom potvrdio da je ove sezone spreman za velike stvari. U slučaju ove momčadi to je ulazak u Premiership, ali sada su nakon utakmica osmine finala, u četvrtfinalu FA Cupa. Tamo će igrati protiv Blackburna pa bi vrlo lako mogli završiti i na Wembleyu. To je svakako sjajna vijest za izbornika Hadžibegića s obzirom na to da je važna karika u ovom Sheffieldu i Anel Ahmedhodžić.

Anel i njegovi suigrači su u osmini finala savladali Tottenham fenomenalnim golom Ndiayea u 79. minuti utakmice. Najbolju priliku za Tottenham je propustio Kane u samom finišu susreta. Ahmedhodžić je odradio cijeli susret, baš kao i na drugoj strani Ivan Perišić. 

"Sjajno smo posložili momčad. Ovo je bio spoj mladosti i iskustva. Mladi igrači su dali potrebnu energiju, iskusniji su obavili svoj zadatak u obrani. Napravili smo dobre taktičke promjene. Prvenstvo je naš prioritet, ali FA Cupu nastavljamo uživati" rekao je nakon utakmice menadžer Sheffield Uniteda Paul Heckingbottom.

Kopirati
Drag cursor here to close