I od tave držak...

Salihamidžić rigao vatru na Gnabryja: To je amaterski postupak!

"To je točno ono što ne volim, amaterski postupak! To je ono što Bayern nije. Slobodan dan je tu da se odmoriš kako bi drugi dan opet mogao dati maksimum. Morat ćemo popričati o tome što se dogodilo", rekao je Salihamidžić.
Sport / Nogomet | 25. 01. 2023. u 13:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: FC Bayern München | Twitter / Salihamidžić i Gnabry

Bayern je u utorak remizirao s Kölnom (1-1), a Serge Gnabry (27) je na terenu proveo samo 45 minuta. Bila je to loša partija 65 milijuna eura vrijednog krilnog napadača te drugi remi u nizu Bavaraca nakon onog protiv RB Leipziga u petak, a na toj je utakmici Gnabry asistirao za gol Cohupo-Motinga.

Poslije prvog su remija nogometaši bavarske momčadi dobili slobodan dan, a on je to iskoristio za odlazak u Pariz.

Naime, tamo se održavao tjedan mode te je na društvenim mrežama objavio nekoliko fotografija iz francuske prijestolnice. Već je bio na udaru kritika i prije spomenute utakmice, a dok je trener Julien Nagelsmann rekao da igrači mogu iskoristiti slobodno vrijeme kako želi, malo se drugačije postavio sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić.

"To je točno ono što ne volim, amaterski postupak! To je ono što Bayern nije. Slobodan dan je tu da se odmoriš kako bi drugi dan opet mogao dati maksimum. Morat ćemo popričati o tome što se dogodilo", rekao je Salihamidžić, prenosi Bild.

Ipak, i uz dva remija u posljednja dva susreta, Bavarci su i dalje vodeća momčad Bundeslige. A u idućem ih kolu za vikend na domaćem terenu čeka utakmica protiv Eintrachta iz Frankfurta, a Gnabry će vjerojatno imati priliku pokazati što mu je donio razgovor s Bracom u četiri oka...

Salihamidžić nije žalio ni ostatk momčadi.

"Rekao bih da je to klasičan početak sezone, prespavali smo. Ne mogu objasniti zašto. Krajnje je vrijeme da se sada promijenimo i krenemo onako kako smo igrali u drugom poluvremenu i da shvatimo da se sada radi o prvenstvu."

Strijelac Joshua Kimmich (27) također je negodovao.

"Nedostajalo nam je stava i fokusa. Bilo je bolje u drugom poluvremenu, ali tu je ipak nešto što moramo brzo promijeniti. Za mene je to stvar stava. Moramo biti željniji uspjeha, to nas je odlikovalo prošle godine. Imali smo potpuno drugačiji pristup i to moramo ponovno pokazati. Cilj mora biti ponovno se pokrenuti", kazao je Kimmich.

Kopirati
Drag cursor here to close