El Shaarawy u 90. minuti

Roma teško do tri boda, emotivni Mourinho isključen

Pogodak je bacio Josea Mourinha na koljena u slavlju, ali je trener Rome dobio i crveni karton u sudačkoj nadoknadi.
Sport / Nogomet | 22. 10. 2023. u 18:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri utakmice Serie A su danas odigrane. Roma je na Olimpicu dugo lomila otpor Monze, ali je na kraju slavila. Golom Stephana El Shaarawyja u 90. minuti.

Roma je do treće uzastopne pobjede u Serie A došla vrlo teško iako je Monza od 41. minute igrala bez isključenog Danila D‘Ambrosija. Iako su imali igrača manje, domaći igrači su stvarali pritisak, pogađali su dva puta okvir gola, ali su do tri boda došli u samoj završnici. Pogodak je bacio Josea Mourinha na koljena u slavlju, ali je trener Rome dobio i crveni karton u sudačkoj nadoknadi. On je prema klupi gostiju gestikulirao kako plaće, nakon čega je isključen.

Video: Roma - Monza 

Bologna je na svom terenu bila bolja od Frosinonea 2:1. U samo tri minute, domaći su stigli do velike prednosti. Igrala se 19 minuta kada je iz gužve, najprisebniji pred golom gostiju bio Ferguson. Samo tri minute kasnije već je bilo 2:0. Nakon centaršuta i intervencije golmana gostiju Turatija, glavom je pogodio sa skoro dvadeset metara Silvestri. Gosti su se oporavili u drugom dijelu, Soule je realizirao jedanaesterac, ali do boda nisu došli iako su imali dovoljno vremena, skoro pola sata.

Salernitana i Cagliari su remizirali 2:2. Sva četiri gola su došla nakon 79. minute. Prvo je na asistenciju Jankta, pogodio Luvumbo za vodstvo gostiju. Domaće je prvi put vratio Dia, međutim njihova radost je kratko trajala. Dvije minute kasnije, na drugoj strani Shomurodov centrira, glavom pogađa usamljeni Viola s par metara. U 89. minuti nespretno je rukom igrao Deiola, nakon pregledavanja VAR-a sudac Chiffi je pokazao na penal. Dia je ponovo siguran s bijele točke za konačnih 2:2.

Video: Salernitana - Cagliari 
Kopirati
Drag cursor here to close