Samo ne zna kada

Mourinho: Jednog dana ću sigurno raditi u Saudijskoj Arabiji

''Za mene su vrata uvijek otvorena u Saudijskoj Arabiji. Želim vidjeti razvoj tamo'', dodao je Mourinho.
Sport / Nogomet | 07. 10. 2023. u 15:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trofejni portugalski nogometni trener Jose Mourinho, koji trenutačno radi na klupi talijanskog prvoligaša Rome, kazao je u razgovoru za jednu egipatsku televizijsku postaju kako planira raditi i u Saudijskoj Arabiji jednoga dana.

''Trenutačno sam u potpunosti posvećen svom radu u Romi te želim dati sve od sebe za taj klub dok god sam tamo. No, planiram odlazak u Saudijsku Arabiju i uvjeren sam kako ću raditi tamo, samo ne znam kada'', kazao je 60-godišnji Mourinho dodavši kako je već odbio bogatu ponudu iz te arapske zemlje, prenosi Hina.

''Za mene su vrata uvijek otvorena u Saudijskoj Arabiji. Želim vidjeti razvoj tamo'', dodao je Mourinho.

Saudijska liga ove je godine privukla brojna velika nogometna imena, a sve je počelo odlaskom drugog legendarnog Portugalca Cristiana Ronalda u Al Nassr nakon Svjetskog prvenstva u Katru.

''Cristiano je bio prvi koji je otišao i svemu dao novu perspektivu. Igrači su isprva mislili kako je riječ o 'one-man-showu', ali ljetos su shvatili kako se stvari stvarno mijenjaju. Ne odlaze samo oni koji su pri kraju karijere već i oni u najboljim igračkim godinama jer je natjecateljski duh prisutan kako u domaćoj ligi tako i u azijskoj Ligi prvaka'', zaključio je Mourinho.

Kopirati
Drag cursor here to close