Uz trening utamice

Rođeni dio priprema planiraju odraditi u Turskoj

''Planirali smo dio priprema odraditi u Turskoj, pa ćemo vidjeti. U tom periodu dosta velikih klubova boravi u Turskoj'', rekao je Ibro Rahimić.
Sport / Nogomet | 30. 11. 2018. u 08:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera


Iako je polusezona završena, u taboru jesenjih prvaka i dalje je radno. Naravno, ne radi se jednakim intenzitetom kao tijekom sezone, ali se radi – koliko to dozvoljavaju varljivi vremenski uvjeti. A dok su grači i dalje u pogonu, struka kuje planove za proljeće i u hodu rješava igračku križaljku.

I nakon što je završena jesen, Velež je odigrao jednu utakmicu – u sklopu obilježavanja Dana državnosti, protiv Iskre u Stocu. Igralo se na teškom terenu, ali trener Ibro Rahimić nije ‘dao popusta’.

Na golu je Tipura krenuo od prve minute umjesto Bobića, dok su u prvoj postavi krenuli Dario, Zvonić, Kuduzović, Mešanović u zadnjoj liniji, Zeljković i Ćosić bili su ispred, odnosno iza trojke Mujezinović, Vehabović i Cvijanović.

Naravno, najistureniji je bio najbolji strijelac kluba i Lige, Fajić. U drugom dijelu je napravljen veliki broj izmjena, utakmica je završila pobjedom Veleža 3:1. Strijelci su bili Mujezinović, Fajić i oporavljeni Behram, dok je jedini gol za Iskru postigao Edin Pehlić koji se u ovom susretu oprostio od aktivnog igranja.

Prema najavama trenera Ibre Rahimića, Velež će biti u pogonu do polovine prosinca, a onda slijedi odmor.

''Dio igrača odmah je nakon utakmice u Konjicu dobio slobodno, sedam dana, ali vratili su se u Mostar i nastavili smo raditi. Zasad treniramo onoliko koliko nam vremenski uvjeti dozvoljavaju, radimo u zatvorenim objektima, teretanama, balonima'', rekao je strateg Mostaraca za Dnevni list.

''Planirali smo trenirati do 15. prosinca, a onda ćemo svi zajedno na jedan zasluženi odmor tamo do 7. siječnja, kada krećemo s pripremama. U međuvremenu će raditi na angažmanima eventualnih pojačanja, fokusirani smo zasad na pozicije zadnjeg veznog i stopera. Želja je naravno što prije složiti igrački mozaik kako bi smo od početka krenuli sa najboljim mogućim kadrom'', zaključio je trener Rahimić koji je spomenuo mogućnost odlaska ekipi u Tursku.

''Planirali smo dio priprema odraditi u Turskoj, pa ćemo vidjeti. U tom periodu dosta velikih klubova boravi u Turskoj, a idealno bi u pripremama bilo odmjeriti snage sa jakim protivnicima - kroz takve utakmice možete najbolje vidjeti gdje ste'', zaključio je strateg Rođenih.

Kopirati
Drag cursor here to close