Plemići po "osvetu"

Rendulić: Posušje je nas je pobijedilo, ali sada su okolnosti drugačije

U okviru 12. kola HŠK Zrinjski gostovat će na Mokrom docu kod HŠK Posušje.
Sport / Nogomet | 28. 10. 2023. u 13:55 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ni dvije prespavane noći nakon utakmice s Legijom u Mostaru u HŠK Zrinjski ne mogu se oteti dojmu da su zaslužili više od poraza (1:2) protiv poljskog velikana.

"Čak i nakon dva dana razmišljanja uvjereni smo da smo zaslužili da ne izgubimo. VAR je bio na našu štetu, dvaput je presudio u korist protivnika, jedna snimka čak pokazuje da nije bilo zaleđa kod našeg gola, ali što je tu je. Ostaje žal što smo izgubili i vraćamo se u stvarnost, našoj ligi", rekao je Krunoslav Rendulić, trener Zrinjskog.

Stvarnost za Zrinjski je mali hercegovački derbi s Posušjem. Domaći su momčad koja ih je jedina pobijedila u Mostaru posljednjih par godina kada je Premijer liga u pitanju.

 

"Posušje nas je pobijedilo ovdje, ali sada su stvari bitno drugačije. Tada smo bili izvan ritma i ako se sjećate imali smo puno problema s kadrom. Sada su manje više svi na dispoziciji, osim Tičinovića koji ima problem s leđima", dodao je Rendulić.

Šef struke Zrinjskog i tada je puno hvalio Posušje, a njegovi dojmovi ni sada nisu drugačiji.

"Posušje je puno bolja momčad nego prošle sezone, čvrsti su i igraju dobro. Jedini su iz tog donjeg dijela ljestvice koji imaju pozitivnu gol razliku. Čeka nas teška utakmica iz dva razloga, prvo jer su oni dobri, a drugo jer je potrošnja velika i teško se vratiti nakon takve utakmice. Zato ćemo morati malo izmiksati ekipu, ali cilj je svejedno pobjeda".

Utakmica između Posušja i Zrinjskog igra se u nedjelju u 18 i 40, a prijenos je na Arena Sport TV.
 
Kopirati
Drag cursor here to close