Borbena utakmica

Bilbija: VAR odlučio, Ćorluka: Pokazali smo da su čuda moguća

HŠK Zrinjski postigao je četiri pogotka protiv Legije. Dva su poništena VAR-om, jedan su postigli u svoju mrežu i rezultat je 2:1 za Legiju.
Sport / Nogomet | 26. 10. 2023. u 23:21 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 HŠK Zrinjski izgubio je od Legije iz Varšave s 1:2 u utakmici koja je lako mogla otići i na njihovu stranu, ali očito veće iskustvo igranja ovakvih utakmica bilo je presudno.
 
 
"Pokazali smo dobru igru, malo nam je falilo da i mi slavimo i ovako neki je osjećaj da smo mi bili bolji, ali moram to pogledati sutra ponovno.
 
No i ovo je novo veliko iskustvo", kazao je poslije utakmice asistent za pogodak Bilbije Josip Ćorluka.  

Zrinjskom nije nitko davao izglede da će se u ovoj skupini izboriti za prolaz i nakon tri kola tako i izgleda, ali Plemići ne odustaju.

Foto: Bljesak.info / Zrinjski-Legija

"Imaju još tri utakmice, svakako da smo otežali si prolaz, ali pokazali smo da su čuda moguća. Idemo u svakoj utakmici na pobjedu, pa što bude", dodao je Ćorluka.  

I strijelac pogotka Zrinjskog Nemanja Bilbija smatra da je Zrinjski zaslužio više.

"Jako dobra utakmica s naše strane, oni su postigli sjajan gol za 2:1, mi smo stiskali ali nije bilo dovoljno. Na kraju je vjerojatno i VAR odlučio, odnosno te linije koje su povučene nisu otišle na našu stranu", rekao je Bilbija te nastavio:

"Uživamo u momentu, imamo dva poraza i možemo biti tužni ali i ponosni. Ovo su velike utakmice, pred velikim brojem navijača i uživanje je igrati ih". 

Kopirati
Drag cursor here to close