Žal za bodom

Rendulić: "Ovakvom igrom sigurno ćemo otkinuti bodove nekome"

Trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić smatra da je njegova momčad zaslužila u najmanju ruku bod, ako ne i više.
Sport / Nogomet | 26. 10. 2023. u 23:39 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krunoslav Rendulić čestitao je poljskom velikanu na pobjedi, ali, kako je rekao, "teška srca".
 
"Legia je zaslužila pobjedu, ali zaslužili smo i mi više. Bili smo u najmanju ruku au pair, ali napravili smo dvije pogreške koje su nas skupo koštale. Također i VAR je za par centimetara otišao na njihovu stranu, i kod našeg zaleđa i njihovog. Ostaje žal, ali ako nastavimo ovako otkinut ćemo bod nekome", rekao je Rendulić.
 
Zrinjski će sljedeću europsku utakmicu igrati opet protiv Legije ali u Varšavi. No prije toga ima domaće obaveze.
 
"Čeka nas Posušje u nedjelju i na to smo fokusirani, a kod Legije ćemo opet dati sve od sebe i nadam se drugačijem rezultatu". 
 
VAR se četiri puta palio večeras u Mostaru, a tri puta je bio koban za domaće, odnosno poništio je dva gola Zrinjskom, a priznao poništeni Legijin pogodak.
 
 
"Tu ne možeš ništa nego čekaš odluku. Na našu žalost odluke su otišle na krivu stranu. Linija je povučena tako da nismo imali sreće i idemo dalje", rekao je Rendulić dodavši kako Zrinjskog nakon ovih utakmica drugačije gledaju.
 
"Imamo tri boda i počeli su nas shvaćati ozbiljno. Pokazali smo da možemo igrati protiv puno kvalitetnijih ekipa, a ako ovako nastavimo doći će i rezultati", zaključio je.
 
Kopirati
Drag cursor here to close