Bivši trener Plemića

Rendulić odgovorio na pitanje zašto je odstranio Zvonimira Kožulja

"Kod njega nema mrdanja, zna se jasna vizija i tko iskače za njega mjesta nema", dodao je.
Sport / Nogomet | 15. 12. 2023. u 21:01 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Podcastu inkubator u petak su gostovali bivši trener HŠK Zrinjski Krunoslav Rendulić i bivši hrvatski nogometaš Silvio Marić.

Naime, Krunoslav Rendulić nakon izgubljenog derbija protiv Veleža dobio je otkaz u Zrinjskom, a podsjetimo, zbog prekršenih pravila, iz momčadi je odstranio i Zvonimira Kožulja čega se voditelj i dotakao.

"Mislim da moraš poštivati suigrače, trenere i pravilnik kluba koji te doveo. Ako to nije tako, onda su posljedice jasne, samo ću to reći", kazao je Rendulić, na što se nadovezao i Marić.

"Nema tu oprosta, to su ozbiljni klubovi. Ako trener ima disciplinu i Renda to zna. Kod njega nema mrdanja, zna se jasna vizija i tko iskače za njega mjesta nema", dodao je.

Video: A1 Nogometni Podcast #207 - Krunoslav Rendulić

"Ne bih rekao da sam strog. Prije nije bilo previše razgovora s trenerom. Danas je to drugačije, sve se rješava razgovorom i puno je uvažavanja. Morate uvažavati igrača i s njim komunicirati. Naravno da dođe do nesuglasica".

"Način ponašanja jasno je definiran. Naravno da morate i igračima nekad dati oduška, pogotovo kad ostvare iznimne rezultate, ali jednom u tri mjeseca nije problem", zaključio je.

Podsjetimo, klub je ipak nakon Rendulićevog odlaska odlučio vratiti Kožulja kazavši kako se ispričao upravi i suigračima.

Kopirati
Drag cursor here to close