Sjest će i razgovarati

Ivanković progovorio o Kožulju: Ako se toga ne može pridržavati...

Istaknuo je i trenutno jedan od većih problema s kojim se klub suočava.
Sport / Nogomet | 21. 11. 2023. u 13:19 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trenutni trener HŠK Zrinjski Mario Ivanković progovorio je i o mogućnostima na klupi aktualnog prvaka kazavši kako "ako sve bude u redu, imamo razlog za vjerovati da smo mi ti koji mogu nastaviti".

"Tu smo i dat ćemo sve od sebe da bude što bolje", dodao je.

Istaknuo je i trenutno jedan od većih problema s kojim se klub suočava.

"Svi znamo da je prevelik broj igrača i otežavaju način rada, otežavaju pozitivnu atmosferu jer se pojave nezadovoljni igrači, ali se nadam da ćemo kroz par dana te stvari dovesti na veću razinu", istaknuo je te dodao kako se upravo to dogodilo i Zvonimiru Kožulju.

"Ne znam koliko je svima poznato, ali ja sam taj koji je najviše urgirao da on dođe u klub. Nakon pregovaranja, razgovaranja i nagovaranja i njegove nevjere u sebe Zvone je došao ovdje i ja sam prvi bio razočaran kada se dogodilo to što se dogodilo i ispao je krivac samo glavni trener, što je najlakše, a tu ima dosta stvari koje su kumovale", kazao je, te ponovio kako "to nije razlog da se nekoga odstrani".

"Vjerojatno neću danas i sutra stići, ali ću opet ja biti taj koji će sjesti sa Zvonom da vidim situaciju i ako je on spreman na neke stvari koje se traže od njega, njemu su širom otvorena vrata, a ako nije, neke stvari se ne mogu događati. Treba obaviti razgovor da se zna šta i kako i ako se toga može pridržavati, super, a ako ne, mi možemo i bez Zvone i bez bilo koga", zaključio je Ivanković.

Podsjetimo, Kožulj je nedavno, nakon utakmice protiv Legije iz Varšave zatražio raskid ugovora zbog, kako smo neslužbeno doznali, nedovoljne minutaže.

Nakon toga se oglasio i sada već bivši trener Plemića Krunoslav Rendulić koji je kratko za tu situaciju kazao kako "Kožulj više nije u ekipi i da se klub treba oglasiti o svemu", što klub u ovom slučaju nije učinio.

Kopirati
Drag cursor here to close