Uoči Tuzla Cityja

Rendulić potvrdio: "Kožulj više nije u Zrinjskom"

HŠK Zrinjski će u 13. kolu Premijer lige u nedjelju dočekati Tuzla City, a o tome i o raskidu sa Zvonimirom Kožuljem govorio je trener Krunoslav Rendulić.
Sport / Nogomet | 04. 11. 2023. u 12:44 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je u četvrtak bez ikakvih problema riješio Čelik (6:0) i plasirao se u osminu finala Kupa BiH, pa se mogu okrenuti prvenstvenim obavezama.

U Mostar stiže Tuzla City momčad koja se bori za ostanak, ali koja objektivno ima puno veću kvalitetu od toga. 

"Tuzli je došao došao novi trener od našeg posljednjeg okršaja. Nisu od tada izgubili na pet utakmica, imaju četiri remija i prolaz u Kupu. Stabilizirali su se, a to je ekipa koja ima kvalitetu i koja može napraviti probleme u napadačkom dijelu. Uostalom, imaju treći napad lige. Naravno, naše ambicije su uvijek iste, a to je da pružimo dobru igru i dođemo do pobjede te se na taj način dodatno približimo vrhu", rekao je trener Krunoslav Rendulić uoči utakmice.

Zrinjski će biti bez Tarika Ramića koji odrađuje suspenziju zbog isključenja u Posušju, a problema s ozljedama imaju Barišić i Tičinović. 

“Sastav ekipe će biti sličan kao i protiv Posušja. U sastavu će biti Sabljić koji je to igrom zaslužio. Jedna pozicija je samo upitna, ali ćemo to danas riješiti", dodao je Rendulić.

Šef struke Plemića osvrnuo se i na Zvonimira Kožulja. Junak pobjede protiv Alkmaara zatražio je raskid ugovora, a da neće više igrati za Zrinjski potvrdio je i Rendulić.

"Nema tu puno priče, Kožulj jednostavno više nije sa nama. Ima nas puno i on je odlučio da više neće biti dio ekipe. Priča je jednostrana, nije se čuo naš stav. Očekujem da klub izađe s priopćenjem i da stavimo točku na tu temu", zaključio je Krunoslav Rendulić.

Utakmica između Zrinjskog i Tuzla Cityja igra se u nedjelju u 13 sati, a prijenos je na Arena Sport TV.

Kopirati
Drag cursor here to close