Propuštena šansa

Rendulić: Oba puta ravnopravni i oba puta izgubili

HŠK Zrinjski izgubio je od Legije drugi put u dva tjedna, ovaj put s 0:2 u Varšavi.
Sport / Nogomet | 09. 11. 2023. u 21:00 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poljski predstavnik u Konferencijskoj ligi porazio je Zrinjski s 2:0, a oba gola postigao je u prvih pola sata utakmice.
 
"Legia je iskoristila dvije naše pogreške i to je presudilo. Odlično smo ušli u utakmicu, pokazali smo da se nismo došli braniti, ali taj gol nas je presjekao i usmjerio utakmicu. Dobro je funkcioniralo do gola, ali iz prvog udarca primiš gol i onda se teško vratiti protiv tako kvalitetne ekipe", rekao je trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić odmah poslije utakmice.
 
Rendulić je stava da Legia nije nijednom nadigrala Zrinjski u ova dva susreta, iako je osvojila maksimalnih šest bodova.
 
"U drugom dijelu smo pokazali da možemo igrati s Legijom, no nije išlo. Obje ove utakmice bili smo ravnopravni, ali obje smo izgubili", dodao je Rendulić.
 
Dojam je da je Legia dobila utakmice na veće iskustvo koje ima u ovakvim utakmicama, koje Zrinjski nema, iako mu je ovo bila 12. europska utakmica u ovoj sezoni.
 
"Legia igra svake godine Europu, svake godine puno utakmica, a mi nismo na tom nivou. Nadam se da ćemo sljedeće sezone biti", zaključio je Krunoslav Rendulić. 
 
Kopirati
Drag cursor here to close