Bundesliga

Remi Bayera i Borussije (D), Demirović dvostruki asistent za Augsburg

U derbi susretu 13. kola Bundeslige nije bilo pobjednika, nogometaši Bayera i dortmundske Borussije odigrali su u Leverkusenu 1-1.
Sport / Nogomet | 03. 12. 2023. u 22:02 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bayer 04 Leverkusen | Twitter / Detalj s utakmice Bayer (L) - Borussia (D)

Već u petoj minuti gosti iz Dortmunda su poveli, iz blizine je pogodio Norvežanin Julian Ryerson. Ostatak utakmice prošao je u dominaciji Bayera koji je izjednačio na samom kraju prvog poluvremena.

Vrlo lijepi pogodak postigao je Wirtz koji je zakucao loptu pod gredu, ali prethodno je Boniface bio u milimetarskom zaleđu. No, upravo je Boniface izjednačio u 79. minuti, čime je Bayer ostao neporažen ove sezone u Bundesligi.

GOLOVI

Na vrhu ljestvice Bayer ima 11 pobjeda i tek dva remija, odnosno, ima utakmicu više i tri boda više od drugog Bayerna. Borussia (D) je ostala peta i ima deset bodova manje od nedjeljnog suparnika.

Nogometaši Freiburga upisali su ove nedjelje drugu ovosezonsku ligašku pobjedu u gostima, u 13. kolu slavili su s 1-0 kod Mainza.

Pogodak vrijedan tri boda postigao je austrijski reprezentativac Gregoritsch u 69. minuti, a ovom se pobjedom Freiburg popeo na osmo mjesto ljestvice.

Najzanimljiviji trenuci OVDJE

Mainz je ostao na nezgodnoj poziciji, tek je pretposljednji i ima samo bod više od fenjeraša Union Berlina.

Freiburg je u Bundesligi pobijedio nakon mjesec i pol dana.

Augsburg je pak slavio protiv Eintrachta 2-1 te tako produbio krizu kluba iz Frankfurta.

Frederik Jensen i Iago bili su strijelci za Augsburg, a za oba pogotka asistirao je Demirović. Strijelac za Eintracht bio je Finn Dahmen.

GOLOVI


Standings provided by Sofascore
Kopirati
Drag cursor here to close