Zabio gol pa izašao

Remi Brentforda i Tottenhama

Bio je to osmi pogodak Romera u cijeloj profesionalnoj karijeri i čak sedmi koji je postigao glavom. Osim toga, bio je to i posljednji čin Romera na ovoj utakmici jer ga je Ange Postecoglou izvadio iz igre odmah nakon proslave gola.
Sport / Nogomet | 13. 08. 2023. u 19:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvom nedjeljnom dvoboju prvog kola engleske Premier lige Brentford i Tottenham Hotspur su osvojili po bod odigravši 2:2. Gosti su prvi stigli do prednosti nakon samo 11 minuta igre. James Maddison je sjajno ubacio iz slobodnog udarca, a Romero se najbolje snašao pred golom Brentforda i glavom savladao Marka Flekkena.

Bio je to osmi pogodak Romera u cijeloj profesionalnoj karijeri i čak sedmi koji je postigao glavom. Osim toga, bio je to i posljednji čin Romera na ovoj utakmici jer ga je Ange Postecoglou izvadio iz igre odmah nakon proslave gola. Razlog je bio sudar glavama u kojem je ranije sudjelovao s napadačem Brentforda Bryanom Mbuemom.

Trener Tottenhama i njegovi suradnici procijenili su da Romero ne može nastaviti igru nakon takvog sudara te su kao zamjenu pripremili Davinsona Sancheza. Romero se bunio protiv toga, ali je na kraju ipak poslušao trenera i ljutit izašao iz igre te otišao u svlačionicu. Son Heung-min ruši Mathiasa Jensena, nakon VAR-a dosuđen je jedanaesterac koji je u gol pretvorio Mbuemo.

Brentford pravi preokret u 36. minuti, nakon ubacivanja Henryja, Wissa pogađa. Sudačka nadoknada prvog dijela je trajala 11 minuta i tom periodu, točnije u 49. minuti Emerson Royal preciznim udarcem trese mrežu Brentforda. Veliku šansu je u tom preostalom periodu zapucao Mbuemo.

Najbolje prilike za goste u nastavku su imali Son i Richarlison, ali je ostalo 2:2. Ivan Perišić je ušao s klupe u 75. minuti utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close