Izbornik Ukrajine

Rebrov: VAR - a kao da nema

Španjolski sudac Jesus Gil Manzano nije niti pomislio da pokaže na bijelu točku, čak nije bilo ni konsultacija sa VAR sobom.
Sport / Nogomet | 21. 11. 2023. u 17:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sergiy Rebrov je ogorčen. Nakon posljednje utakmice u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, Ukrajina je osvojila bod protiv Italije pa će morati igrati baraž. Završilo je 0:0, a susret je obilježio sporni trenutak iz same završnice, točnije 93. minute.

Kada je u kaznenom prostoru Cristante zaustavio Mudryka. U idućem trenutku Mudrik se našao na tlu, držao se za gležanj i i ostao ležati s bolnom grimasom na licu. Cristante je odmah raširio ruke signalizirajući da nije napravio prekršaj u uspješnom pokušaju otimanja lopte, a ukrajinska klupa ljutito je krenula u raspravu s četvrtim sucem.

Španjolski sudac Jesus Gil Manzano nije niti pomislio da pokaže na bijelu točku, čak nije bilo ni konzultacija s VAR sobom.

"To je bez ikakve sumnje bio čisti kazneni udarac. No što nama to vrijedi kada VAR-a kao da nema? Mogao se barem javiti sucu da provjeri situaciju, kad već nije uspio vidjeti evidentan prekršaj za kazneni udarac", rekao je izbornik Ukrajine.

Kopirati
Drag cursor here to close