Ozljeda Viniciusa

Real u nekoliko dana ostao bez čak trojice prvotimaca

Vinicius Junior ozlijeđen je u porazu Brazila protiv Kolumbije. Španjolski mediji pišu kako bi ga ozljeda mogla udaljiti s travnjaka do kraja ove godine.
Sport / Nogomet | 17. 11. 2023. u 12:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Platforma X / Vinicius Junior

Brazil je u noći s četvrtka na petak poražen od Kolumbije 2:1 u 5. kolu južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Dok rezultat toliko ne brine, svi su utihnuli kada se ponovno ozlijedila zvijezda Reala Vinicius Junior.

Za Brazil je sve krenulo sjajno, poveli su već u četvrtoj minuti golom Gabriela Martinellija, a njemu je asistirao upravo Vinicius.

Do kraja utakmice rezultat su za domaćina uspio preokrenuti golovima u 75. i 79. Luis Diaz.

Usprkos golovima, situacija koja je obilježila utakmicu dogodila se sredinom prvog poluvremena. Vinicius je u jednom trenutku stao i sam od sebe sjeo na travnjak.

To je ono što posebno zabrinjava budući da nikada nije dobar znak ako ozljeda nije nastala u duelu ili nakon prekršaja.

Krilni napadač je osjetio bol u gornjem dijelu lijeve noge prilikom ispraćaja jednog od napada svoje momčadi. Kada je shvatio da ne može, sjeo je na travnjak i pozvao liječničku službu, a odmah potom je i zamijenjen.

Sažetak utakmice OVDJE

Poslije je snimljen kako šepa nakon utakmice. Novi je to šok za njega i Real budući da se taman vratio u formu nakon ozljede zadobivene u rujnu kada je propustio četiri utakmice.

Španjolski mediji pišu kako bi ga i najmanja ozljeda mogla udaljiti s travnjaka do kraja ove godine.

Podsjetimo, u ovom reprezentativnom ciklusu Real je već ostao bez dvojice prvotimaca. Ozlijedili su se i Jude Bellingham te Eduardo Camavinga.

Englez srećom nije teško ozlijeđen te bi se uskoro trebao vratiti na teren, ali Francuzu se predviđa izbivanje od dva mjeseca, piše Sportski.net.

Kopirati
Drag cursor here to close