Kolumbija bolja od Brazila

Diaz postigao dva gola, otac pao u trans

Naravno, utakmicu je s tribina promatrao Davidov otac. Nakon drugog gola Luis Manuel potpuno je podlegao emocijama.
Sport / Nogomet | 17. 11. 2023. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U dresu reprezentacije je postigao jedanaest golova. Dva posljednja će vjerojatno pamtiti do kraja života. Dva kojima je srušio reprezentaciju Brazila nakon preokreta. Dva koja su stigla nakon velike drame koju je proživljavao Luis Diaz. Kao što je poznato, njegovi roditelji su bili oteti, ali je cijela priča završila na najbolji način. U rukama gerilaca Diaz stariji proveo je 12 dana te je strahovao za svoj život.

I onda je došla utakmica protiv Brazila u kvalifikacijama za SP. Brazil je golom Martinellija vodio sedamdeset minuta, nakon čega su došle četiri u kojima Kolumbija pravi preokret.

Video: Kolumbija - Brazil 

Oba gola Diaz je postigao glavom. Prvi nakon centaršuta Borje, drugi na ubacivanje Jamesa Rodrigueza. Naravno, utakmicu je s tribina promatrao Davidov otac. Nakon drugog gola Luis Manuel potpuno je podlegao emocijama.

"Da, mislio sam na svog tatu cijelo vrijeme na terenu… uvijek je imao pravi mentalitet u teškim trenucima. Ova pobjeda, ovi golovi idu za njega. zahvaljujem Bogu. On sve to čini mogućim. Uvijek smo proživljavali teške trenutke, ali život te čini jakim i hrabrim. Takav je i nogomet, a takav je i život. Zaslužili smo ovu pobjedu", rekao je Diaz nakon utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close