Ozljeda koljena

Camavinga stradao na treningu Francuske reprezentacije

Naravno da ova vijest nije ugodna za Didiera Deschampsa, ali je još neugodnija za Carla Ancelottija ako se radi o težoj ozljedi.
Sport / Nogomet | 15. 11. 2023. u 21:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Loša vijest za dvojicu trenera. Jedan je izbornik Francuske, drugi je trener Real Madrida. Francuski L‘Equipe prenosi informaciju kako je na treningu reprezentacije Francuske stradao Eduardo Camavinga.
On je imao jedan duel s Ousmaneom Dembéléom nakon kojeg se požalio na ozljedu koljena. Tek nakon ukazivanja pomoći, Camavinga se podigao, ali je morao šepajući otići prema svlačionici. Nije se više vraćao na trening.

Francuska u završnici kvalifikacija mora odigrati jednu utakmicu protiv Gibraltara na domaćem terenu te u gostima tri dana poslije protiv Grčke.

Naravno da ova vijest nije ugodna za Didiera Deschampsa, ali je još neugodnija za Carla Ancelottija ako se radi o težoj ozljedi. Od ranije Ancelotti na raspolaganju nema Aureliena Tchouaménija (ozljeda stopala) i Danija Ceballosa (ozljeda mišića), a u posljednjoj utakmici nije bilo ni Judea Bellinghama zbog ozljede ramena. Još nije poznato koliko će 21-godišnji Camavinga izbivati s terena.

Kopirati
Drag cursor here to close