La Liga

Real remijem protiv Betisa gubi korak u borbi za naslov prvaka

Real Madrid u 33. kolu Primere na stadionu Alfredo Stefano odigrao samo 0:0 protiv Betisa. Kao i u nedavnom remiju istim rezultatom protiv Getafea, Kraljevski klub je još jednom pokazao da mu u završnici prvenstva ponestaje i snage i forme igrača.
Sport / Nogomet | 24. 04. 2021. u 23:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real je možda remijem protiv Betisa izgubio i naslov prvaka, jer ima utakmicu više od Atletica i Seville, od Barcelone čak i dvije više, a raspored mu ne ide na ruku.

Na svom Alfredo di Stefano stadionu odigrali su Madriđani s Betisom bez golova i tako ostali drugi na ljestvici, s dva boda manje od Atletico Madrida.

Znalo se da Zidanovu momčad čeka težak posao, jer Betis igra vrlo tvrdo i bori se za pozicije koje vode u Europu. Gubi vrlo rijetko, u posljednjih 10 utakmica samo jednom je poražen, a još je zanimljivije to da mu je ovo bio peti uzastopni neriješeni rezultat.

U prvih 45 minuta Real je imao samo jednu pravu priliku, koju je upropastio Rodrygo. Točnije, obranio mu je Bravo.

Isti igrač početkom drugom poluvremena pogodio je gredu, nešto kasnije prijetio je i Modrić i to je više-manje sve što smo vidjeli od domaćina u ovoj utakmici.

Betis je također stvarao uzbudljive siuacije pred golom Reala, posebice u prvome dijelu, ali na terenu natopljenom kišom kao da ni jedna ekipa nije mogla složiti čistu akciju za pogodak.

Raspored je Realu paklen, jer igra i Ligu prvaka, a u prvenstvu ga od jačih momčadi još čekaju Sevilla, Villarreal i Bilbao, koji su uvijek posebno napaljeni na kraljevski klub.

Luka Modrić na terenu je bio do 77. minute, odigrao je solidno, ali nije uspio u onome što najbolje zna - stvaranju izglednih prilika suigračima svojim poznatim završnim pasom.

Rezultati (subota):

Elche - Levante 1:0
Real Valladolid - Cadiz 1:1
Valencia - Alaves 1:1
Real Madrid - Real Betis 0:0

Parovi (ned/pon):

Huesca - Getafe (ned, 14.00)
Villarreal - Barcelona (ned, 16.15)
Celta V. - Osasuna (ned, 18.30)
Sevilla - Granada (ned, 18.30)
Athletic - Atletico M. (ned, 21.00)
Eibar - Real S. (pon, 21.00)

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close