Nakon devet godina

Real na krilima Rodryga do trofeja u Kupu

Luka Modrić je ušao u 82. minuti, pa je proslavio svoj 23. trofej s Real Madridom, dok je Ante Budimir izašao u 70.
Sport / Nogomet | 07. 05. 2023. u 01:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čekali su navijači Reala devet godina na tofej Kupa. Posljednji put su na Mestalli slavili navijači Reala, koji je tada savladao Barcelonu 2:1. Opet je rezultat isti, samo je protivnik bila Osasuna, kojoj je ovo bilo drugo finale Kupa. Utakmicu je obilježio sjajni Rodrygo, koji je s 22 godine i 117 dana postao najmlađi strijelac u utakmici finala Kupa Kralja.

Vinicius je napravio pravi nered na desnoj strani, pa Rodrygu nije bilo teško da zabije na povratnu loptu za 1:0 iz prvog napada. Nakon postignutog gola velike šanse su imali Benzema i Alaba koji pogađa prečku. Dok je Osasuna zaprijetila Ezzalzouli je prevario golmana Reala, ali je stvar spasio Carvajal.

Ipak, u 58. minuti utakmice, kada lopta dolazi do veznjaka Osasune Torra, a ovaj sjajnim udarcem pogađa. Dvadeset minuta prije kraja, Kroos je šutirao, lopta se odbija Brazilcu koji nije imao težak posao s nekoliko metara skrenuti je u mrežu za 20. trofej u Kupu Reala. Luka Modrić je ušao u 82. minuti, pa je proslavio svoj 23. trofej s Real Madridom, dok je Ante Budimir izašao u 70.

Kopirati
Drag cursor here to close