El Nacional

Ronaldo se vraća u Real Madrid?

Kako navodi El Nacional, predsjednik kluba “Florentino Perez dao je garanciju Ronaldu da mu neće nedostajati posla na Santiagu Bernabeuu”.
Sport / Nogomet | 02. 05. 2023. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo čini se, neće se dugo zadržati u Al Nassru, klubu iz Saudijske Arabije za koji je potpisao uz godišnju plaću od 200 milijuna eura.

Prilagodba portugalske zvijezde na tamošnju kulturu ide teže od očekivanog, jezik je problem, a odlazak u destinaciju s ruba nogometne mape ionako je bio uvjetovan manjkom dobrih ponuda i jakom platežnom moći kluba koji ga je doveo. Rastanak će uslijediti vrlo brzo, a Ronaldo bi se trebao vratiti u Real Madrid.

Pišu to španjolski mediji uz napomenu da se 38-godišnja zvijezda portugalske reprezentacije neće vratiti u ulozi igrača, nego ga kad napusti Al Nassr čeka funkcija u klubu, najvjerojatnije ona ambasadora velikana sa Santiaga Bernabeua.

Kako navodi El Nacional, predsjednik kluba “Florentino Perez dao je garanciju Ronaldu da mu neće nedostajati posla na Santiagu Bernabeuu”. “Očito je da se on onamo ne bi vratio kao igrač, to je krug koji se smatra zatvorenim. Ronaldu će biti ponuđena pozicija klupskog ambasadora ili neka uloga u organizacijskoj shemi kluba”, dodaju.

Ronaldo je potpisao dvogodišnji ugovor s Al Nassrom od kojeg, vjeruje se, zarađuje 70 milijuna eura po sezoni. Preostali iznos do 200 milijuna dogovoren je tako da mu pristiže novac od prava na korištenje njegovog lika i djela. Sezonu će vjerojatno završiti bez trofeja, prenosi Sport Klub.

Ronaldo bi zasigurno više od svega volio ponovno zaigrati na Santiago Bernabeu, ali čini se da to nije opcija za Florentina Pereza. Što će se dogoditi, ostaje za vidjeti, ali činjenica je kako Ronaldo nije sretan u Arabiji.

Kopirati
Drag cursor here to close