Samo dva igrača plaćenija

Real pripremio novi ugovor za Luku Modrića

Ispred njega su samo Karim Benzema i Eden Hazard, a to je još samo jedan odraz koliko poštovanje i ugled uživa hrvatski kapetan u španjolskoj prijestolnici.
Sport / Nogomet | 06. 05. 2023. u 15:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić ostaje u Real Madridu. Sve je dogovoreno, ugovori su sastavljeni i odobreni s obje strane i preostao je samo potpis, a to znači da će kapetan Vatrenih i narednih godinu dana nositi dres Kraljevskog kluba. Odnosno, do ljeta 2024.

Prije mjesec dana Florentino Perez je potvrdio Modriću da će dobiti novi ugovor, i to po istim financijskim uvjetima što znači da ostaje među tri najplaćenija nogometaša madridskog sastava, piše Relevo.

Ispred njega su samo Karim Benzema i Eden Hazard, a to je još samo jedan odraz koliko poštovanje i ugled uživa hrvatski kapetan u španjolskoj prijestolnici. Klupsko rukovodstvo mu je neizmjerno zahvalnosti na lojalnosti prema Kraljevskom klubu, a itekako je mogao birati.

Na stolu ima astronomsku ponudu iz Saudijske Arabije, Al Nassr mu nudi 40 milijuna eura po sezoni, ali Modrić to nije iskoristio za pritisak na klupsko rukovodstvo. Strpljivo je čekao i dočekao, Real mu je ponudio novi ugovor, a on je to objeručke prihvatio, prenosi Gol.hr

Time je konačno razriješena višemjesečna trakavica i Luka može mirno dočekati kraj sezone u kojem se Real bori za dva trofeja. Večeras igraju protiv Osasune u finale Kupa kralja, nije posve sigurno da će zaigrati, ali zato bi mogao biti spreman za polufinalni dvoboj Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Kopirati
Drag cursor here to close