Barca uhvatila ritam

Razigrana Barcelona pregazila Athletic Bilbao

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 26. kola španjolskog prvenstva Barcelona je na Camp Nou pobijedila Athletic Bilbao sa 4-0 (1-0).
Sport / Nogomet | 27. 02. 2022. u 23:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pierre-Emerick Aubameyang je u 37. minuti svojim petim golom u posljednje tri utakmice doveo Barcelonu u vodstvo, a poslao je loptu u mrežu nakon što je Piquet udarcem glavom pogodio gredu.

Ousmane Dembele je u 73. minuti udvostručio Barceloninu prednost sjajnim udarcem iskosa s lijeve strane u bliži gornji kut vrata iznad nemoćnog gostujućeg vratara Simona.

Za 3-0 je u 90. minuti pogodio Luuk de Jong udarcem glavom nakon ubačaja Dembelea.

Isti je igrač gotovo s istog mjesta ubacio i u trećoj minuti sučevog dodatka, kad je Memphis Depay podmetnuo nogu i skrenuo loptu u mrežu za konačnih 4-0.

Real Sociedad je pred svojim navijačima pobijedio Osasunu sa 1-0 u utakmici 26. kola španjolskog nogometnog prvenstva, odigranoj u nedjelju u San Sebastianu.

Aritz Elustondo je bio strijelac jedinog pogotka u 52. minuti.

Real Sociedad je sa 41 bodom na sedmom mjestu, dok Osasuna sa 32 boda drži 11. poziciju.

Nogometaši Seville pobijedili su na svom stadionu Sanchez Pizjuan gradskog suparnika Betis sa 2-1 (2-0), a vodeći pogodak za domaću momčad postigao je Ivan Rakitić.

Još su pogađali El Hadaddi za 2-0 Seville i Sergio Canales koji je sjajno izveo slobodan udarac za konačnih 2-1.

Sevilla (54) se 15. pobjedom u ovoj sezoni La Lige zadržala na šest bodova zaostatka za vodećim Real Madridom (60), dok je Betis (46) ostao na trećem mjestu sa osam bodova manje od gradskog suparnika.

Na četvrto mjesto je dospjela Barcelona sa 45 bodova, koliko ih ima i Atletico Madrid, ali uz utakmicu više od Katalonaca, javlja Hina.

   
Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close