''Plavi pakao''

Rasprodan Maksimir pred ''okršaj'' sa Sevillom

Pred blagajnama na Maksimiru red se za ulaznice formirao nekoliko sati prije početka same prodaje.
Sport / Nogomet | 22. 02. 2022. u 16:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamo će u četvrtak na Maksimiru u utakmici s početkom u 18.45h pokušati nadoknaditi minus od 1:3 iz prve utakmice i plasirati se u osminu finala natjecanja.

Pred blagajnama na Maksimiru red se za ulaznice formirao nekoliko sati prije početka same prodaje koja je krenula u 11 sati. U isto je vrijeme krenula i internetska prodaja, ali je navala bila prevelika, pa su pali serveri.

"Poštovani, na portalu za ulaznice trenutno je prisutan maksimalan broj posjetitelja koji kupuju ulaznice. Molimo Vas da stranicama pokušajte pristupiti kasnije", glasi poruka koja stoji na portalu za internetsku kupnju ulaznica.

Ubrzo je iz Dinama stigla i vijest da je rasprodana tribina sjever dolje.

"Osim putem obavještavamo navijače o tome da su za uzvratnu utakmicu play-offa UEFA Europa lige Dinamo - Sevilla na stadionu Maksimir rasprodane ulaznice za tribinu sjever dolje", stoji u priopćenju kluba.

Nije dugo trebalo čekati ni da se popune i druge tribine.

"Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za uzvratnu utakmicu play-offa UEFA Europa lige Dinamo - Sevilla na stadionu Maksimir u utorak oko 14 sati rasprodane ulaznice za tribine jug, zapad dolje i zapad gore", poručili su iz Dinama i ubrzo objavili kako je rasprodan cijeli stadion.

Inače za ovu utakmicu dozvoljeno je 40% kapaciteta stadiona, a maksimalan broj dozvoljenih gledatelja je 9500. Za utakmicu je otvorena i južna tribina, inače predviđena za gostujuće navijače, ali ovoga će puta navijači Seville biti prebačeni na dio zapadne tribine.

Cijene ulaznica inače iznose 100 kuna za sjevernu i južnu tribinu, za zapad gore 150, a zapad dolje 250 kn. Kod ulaska će biti potrebno pokazati EU digitalnu covid potvrdu uz važeći osobni dokument, pišu Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close