Dinamo - Sevilla

Rakitić: Bit će čudno prvi put biti gost na Maksimiru

Ždrijeb Europa lige u šesnaestini finala spojio je Dinamo i Sevillu. Ivan Rakitić, kapetan Andalužana, dugogodišnji veznjak Vatrenih, igrat će po prvi put kao gost u Zagrebu.
Sport / Nogomet | 14. 12. 2021. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ne bude li nepredviđenih situacija ili iznenađenja, Ivan Rakitić  u veljači dolazi sa Sevillom na Maksimir.

"Što reći o ždrijebu, jako sam sretan i ponosan, bit će to dvije velike i teške utakmice. Lijepo je s jedne strane što igram protiv našeg kluba, protiv Dinama, ali i teško jer se moram boriti protiv našeg kluba. Volio bih više da smo se vidjeli u četvrtfinalu ili polufinalu, a ne već sada. Sretan sam što mogu doći u Hrvatsku, prvi put u klupskom natjecanju protiv našeg kluba i bit će u svakom slučaju jako jako interesantno", kazao je Rakitić, prenosi 24sata.hr.

"Mi ćemo morati odigrati naš najbolji nogomet, sasvim jasno, jer Dinamo je velika europska momčad koja zna igrati takve utakmice. Jako ih dobro poznajem, bit će sigurno jako puno razgovora s trenerom i klubom oko utakmice, sretan sam što na neki način dolazim kući i igram na svom Maksimiru. Bit će lijepo, ali i čudno, prvi put kao gost, ali bit će jako lijepo i emotivno iskustvo sigurno".

Rakitić je za kraj istaknuo kako se nada lijepom dočeku.

Kopirati
Drag cursor here to close