Europska liga

Dinamo s puno optimizma stigao u Sevillu

"Momčad je u dobrom stanju, analizirali smo protivnika, uz svo poštovanje koje imamo prema Sevilli, dolazimo odigrati jednu pravu, kvalitetnu natjecateljsku utakmicu", naglasio je Dinamov trener Željko Kopić.
Sport / Nogomet | 17. 02. 2022. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Dinama doputovala je u srijedu u Sevillu gdje je navečer u sjajnoj atmosferi odradila posljednji trening uoči sutrašnje utakmice play-off faze Europske lige protiv Seville.

Susret je na rasporedu u četvrtak od 21 sat na stadionu Ramón Sánchez Pizjuán.

Sevillin trener Julen Lopetegui poručio je uoči utakmice Europske lige s Dinamom kako hrvatskog prvaka maksimalno ozbiljno shvaća zbog iskustva u Europi te tehnički i fizički kvalitetnih nogometaša.

Trener Dinama kaže kako njegov tim dolazi po pozitivan rezultat,

"Momčad je u dobrom stanju, analizirali smo protivnika, uz svo poštovanje koje imamo prema Sevilli, dolazimo odigrati jednu pravu, kvalitetnu natjecateljsku utakmicu", naglasio je Dinamov trener Željko Kopić na posljednjoj novinarskoj konferenciji.

"Maksimalan fokus je na nas, da mi budemo pravi i da igramo kvalitetan nogomet. U dobrom smo stanju i s maksimalno dobrom energijom očekujemo sutrašnju utakmicu", rekao je Kopić.

Da su igrači spremni, potvrdio je i Luka Ivanušec.

"Jedva čekamo da krene ta utakmica. Dugo smo čekali nokaut fazu natjecanja da se ponovo vrati. Maksimalno smo motivirani i spremni odigrati odličnu utakmicu i s velikim respektom prema Sevilli došli smo ovdje pobijediti", rekao je Ivanušec kojeg je u srijedu na konferenciji za novinare istaknuo trener Seville Julen Lopetegui.

"Naravno da nas motivira kad znamo da strani klubovi znaju naše ime i prezime, to je ono za što radimo svaki dan. To potvrđuju i naši rezultati koje smo ostvarili u Europi u zadnjih par godina. Lijepo je znati da inozemni klubovi znaju za nas", kazao je Dinamov reprezentativac.

Kopirati
Drag cursor here to close