La Liga

Rakitić i Modrić podijelili bodove na Sanchez Pizjuanu

Nogometaši Seville i Real Madrida odigrali su 1-1 u utakmici 10. kola španjolske LaLige na gotovo do kraja ispunjenom stadionu Ramon Sanchez Pizjuan.
Sport / Nogomet | 21. 10. 2023. u 22:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U vrlo zanimljivom i sadržajnom dvoboju Sevilla je povela u 74. minuti, kad je jedan ubačaj s lijeve strane David Alaba skrenuo u svoju mrežu pod pritiskom Youssefa En Nesyrija koji mu je bio na leđima.

Samo četiri minute poslije Real je izjednačio, a pogodak glavom postigao je Dani Carvajal.

Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmicu u dresu Seville i bio među ponajboljim pojedincima, a Luka Modrić je na drugoj strani ušao u igru u 67. minuti.

Najzanimljiviji trenuci OVDJE

Real Madrid je na vrhu ljestvice s 25 bodova, tri više od drugoplasirana Girona i četiri više od Barcelone, ali oba sastava imaju utakmicu manje.

Nogometaši Getafea i Betisa osvojili su po jedan bod u utakmici odigranoj u madridskom predgrađu, koja je završila rezultatom 1-1.

Gosti su poveli golom u prvom napadu na utakmici, a strijelac je bio Marc Roca. Borja Mayoral je u 17. minuti postigao izjednačujući pogodak za Getafe.

U prvoj subotnjoj utakmici nogometaši Real Sociedada svladali su Mallorcu s 1-0 (0-0). Brais Mendez je u 64. minuti postigao svoj drugi ligaški pogodak u ovoj sezoni, kojim je njegova momčad došla do nova tri boda, piše Hina.

Najzanimljiviji detalji OVDJE 

G ostujućoj pobjedi Atletico Madrida kod Celte Vigo hat-trick je postigao Antoine Griezmann.

Prvi pogodak je francuski reprezentativac postigao u 29. minuti iz kaznenog udarca. Drugi pogodak Griezmann je postigao nakon solo-prodora u 64. minuti, a u 70. minuti je završio odličnu akciju svoje momčadi za 'hat-trick'. GOLOVI

Španjolska - 10. kolo

Real S. - Mallorca 1-0 (Mendez 64)
Getafe - Betis 1-1 (Mayoral 17 / Roca 1)
Sevilla - Real M. 1-1 (Alaba 74-ag / Carvajal 78)
Celta Vigo - Atletico Madrid 0-3 (Antoine Griezmann 29, 64, 70)

Odigrano u petak:

Osasuna - Granada 2-0 (Budimir 11, 59-11m)

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close