Kao božanstvo

Kako Realova svlačionica doživljava Modrića: "On im je puno više od suigrača"

"U svlačionici on je bog, puno više od suigrača. Podsjetimo dok je Modrić igrao u prvoj ligi, neki poput Bellinghama još se nisu ni rodili. Kad je osvojio svoju prvu Ligu prvaka, veliki dio momčadi nisu bili čak ni tinejdžeri".
Sport / Nogomet | 21. 10. 2023. u 11:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić nije zadovoljan u Real Madridu. Kad je ljetos potpisao novi ugovor na godinu dana odbivši silne milijune iz Saudijske Arabije, hrvatski kapetan nije očekivao da će preko noći pasti u drugi plan.

Postao je žrtve smjene generacija, koja se kad-tad morala dogoditi. Carlo Ancelotti je dao prednost mlađim igračima, a Modrića i Kroosa, koji su ne tako davno činili okosnicu moćnog veznog reda, preselio na klupu.

O tome je javno progovorio na reprezentativnom okupljanju, što se brzinom munje proširilo do Madrida i španjolskih novinara, no sasvim je otvoreno priznao da prihvaća takvu situaciju, piše Gol.hr.

To ne znači da se Modrić posve predao, borit će se za svoje mjesto u prvom sastavu, no sasvim sigurno nikad nije i neće raditi probleme u svlačionici zbog svog statusa, tvrdi španjolski novinar Jesus Gallego iz AS-a pa dodaje da hrvatski kapetan ima status božanstva u madridskoj svlačionici.

Mlađi igrači ga više doživljaju kao oca, nego kao zvijezdu, a i on sam sebi nikad ne dopustio da bude ohol prema Realovim mladićima:

"U svlačionici on je bog, puno više od suigrača. Podsjetimo dok je Modrić igrao u prvoj ligi, neki poput Bellinghama još se nisu ni rodili. Kad je osvojio svoju prvu Ligu prvaka, veliki dio momčadi nisu bili čak ni tinejdžeri, imali su ga na naljepnicama u albumima, igrali su s njim FIFA-u", piše španjolski novinar pa dodaje da bi Modrić u sadašnjem sustavu Reala trebao imati odlučujuću ulogu ulaskom s klupe, i u ključnim trenucima susreta.

Kopirati
Drag cursor here to close