Navodno je vlasnik 4000 kilograma kokaina!

Quincy Promes dilao kokain

Kako pišu mediji u Nizozemskoj Quincy je optužen za trgovinu narkoticima. Prema istim je novac zarađen od nogometa Promes uložio u kupovinu kokaina, a potom ga putem dilera distribuirao na ulicama nizozemskih gradova.
Sport / Nogomet | 11. 03. 2022. u 08:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošlog ljeta je nosio dres reprezentacije na Europskom prvenstvu, nakon čega se pojavila informacija kako je napao nećaka i ubo nožem u koljeno na jednoj zabavi. Nizozemsko tužiteljstvo podignulo je optužnicu protiv Promesa za pokušaj ubojstva iz nehaja. Prijete mu četiri godine zatvora zbog napada.

Sada je Quincy Promes suočen s još jednom otpužnicom. Kako pišu mediji u Nizozemskoj Quincy je optužen za trgovinu narkoticima. Prema istim je novac zarađen od nogometa Promes uložio u kupovinu kokaina, a potom ga putem dilera distribuirao na ulicama nizozemskih gradova. Upravo zbog toga su neki od članova njegove obitelji su u zatvoru, a Promes je svaki tjedan komunicirao s jednim rođakom koji je vodio cijeli posao. Imali su više od 4000 kilograma kokaina koje je belgijska policija otkrila u Antwerpenu 2020. godine. Vrijednost navedene robe je 120 milijuna eura, ali na ulici ta je cijena još veća.

Nizozemske vlasti izdale su nalog za hapšenje nogometaša Spartaka, ali to trenutno nije moguće jer se nalazi u Rusiji. Ukoliko se zaista pokaže da je upravo on inicirao, financirao trgovinu i distribuciju kokaina sasvim sigurno će se suočiti sa teškom kaznom.

Kopirati
Drag cursor here to close