Nizozemac u problemu

Promes umiješan u pokušaj ubojstva

Tužiteljstvo navodi kako je Promes viđen kako nožem probada žrtvu tijekom obiteljskog okupljanja, no sam igrač poriče bilo kakvu umiješanost u incident.Žrtva je preživjela napad, no zadobila je teške ozljede koljena.
Sport / Nogomet | 18. 11. 2021. u 20:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krilnom igraču ruskog nogometnog prvoligaša Spartaka iz Moskve, nizozemskom reprezentativcu Quincyju Promesu (29) sudit će se zbog umiješanosti u pokušaj ubojstva vlastitog bratića koje se dogodilo u nizozemskom gradu Abacudeu u srpnju prošle godine.Promes je uhićen odmah nakon napada, pušten je na slobodu dva dana potom, ali je ostao osumnjičenik u slučaju.

Tužiteljstvo navodi kako je Promes viđen kako nožem probada žrtvu tijekom obiteljskog okupljanja, no sam igrač poriče bilo kakvu umiješanost u incident.Žrtva je preživjela napad, no zadobila je teške ozljede koljena. U ovom slučaju Promes se suočava s zatvorskom kaznom, od 24 do 42 mjeseca.

U vrijeme kada se dogodio incident Promes je bio član Ajaxa, a u Spartak se vratio u veljači ove godine. Dosada je Promes sakupio 50 nastupa za nizozemsku reprezentaciju, posljednji na ovogodišnjem EURU.

Kopirati
Drag cursor here to close