Ide gol svakih 49 minuta

Haller je najveća faca Lige prvaka

Statističari su došli do podatka da Haller postiže u Ligi prvaka gol svakih 49, ukupno gledajući cijelu sezonu na prosjeku je od jednog gola svake 83 minute.
Sport / Nogomet | 24. 02. 2022. u 11:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sebastian Haller je u utakmici protiv Ajaxa prvo zabio autogol, ali se popravio tri minute kasnije, kada je osigurao prednost svoje momčadi. Tako je postao peti nogometaš koji je zabio više od sedam golova zaredom u povijesti LP, a prvi je ikad koji je zabio najmanje 11 golova u svojoj debitantskoj sezoni u ovom natjecanju.

I definitivno je najveća zvijezda Lige prvaka ove sezone. Uostalom, ovaj napadač reprezentacije Obale Bjelokosti je do sada zabio dva gola više od Lewandowskog i tri gola od Salaha.Za Ajax je ove sezone u svim natjecanjima nastupio 39 puta i postigao 27 golova. Uspio je Sebastian postići najmanje gol u 7 uzastopnih utakmica - Sportingu 4, Besiktasu 1, Borussiji Dortmund 1, opet Besiktasu 2, pa Sportingu još 1 i sinoć Benfici 1.

Po broju golova u uzastopnim utakmicama Lige prvaka, bolji je još uvijek tek Cristiano Ronaldo koji ih je u majici Real Madrida postigao 11, ali u dvije sezone kombinirano (kraj 2016./17. i početak 2017./18.).

Statističari su došli do podatka da Haller postiže u Ligi prvaka gol svakih 49, ukupno gledajući cijelu sezonu na prosjeku je od jednog gola svake 83 minute. Inače, od trenutka kada je došao u Ajax u siječnju 2021. godine, do danas za Ajax je upisao 52 nastupa i postigao 42 gola.

Kopirati
Drag cursor here to close