Nakon poraza od Barcelone

Pušić: Moji igrači su pokazali osobnost i potencijal

Igrači Barcelone su dva puta pogađali stativu, dva puta je VAR poništavao njihove golove zbog nedozvoljenih pozicija, ali su isto tako na drugoj strani svoje prilike imali Bondarenko, Stepanenko.
Sport / Nogomet | 25. 10. 2023. u 22:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dan prije utakmice, Marino Pušić je potpisao ugovor na tri godine. Dan poslije, Mostarcu se u stručnom stožeru priključio i jedan Sarajlija, Mario Stanić. M&M dvojac je zajedno sa Darijom Srnom probao skovati taktiku kako bi eventualno iznenadio Barcelonu na Montjuicu.

I na kraju je malo nedostajalo da Shakhtar Donetsk izvuče na kraju bod. Iako je nakon prvog poluvremena Barcelona vodila 2:0. Feran Torres je u 27. minuti osigurao prednost Barcelone nakon stative i akcije u kojoj su sudjelovali Gündoğan i Lopez. Upravo je Lopez bio strijelac drugog gola u prvom poluvremenu.

Kako je utakmica prolazila tako je i Shakhtar prema naprijed bio sve opasniji. U 62. minuti Sudakov je pogodio za 2:1. Naravno da su se Ukrajinci sve više otvarali, prijetili, ali je i Barcelona posebno u završnici znala biti neugodna međutim, ostalo je 2:1. Igrači Barcelone su dva puta pogađali stativu, dva puta je VAR poništavao njihove golove zbog nedozvoljenih pozicija, ali su isto tako na drugoj strani svoje prilike imali Bondarenko, Stepanenko.

"Posljednja tri dana su kod mene bila nevjerojatna. Mijenjao sam klubove, prešao iz jednog velikog u drugi, pa je onda došla utakmica protiv Barcelone. Moram reći da je sve to ipak bilo napeto. Jednako tako i ova ekipa, ovi igrači su promijenili tri trenera u jednom kratkom roku. Oni su nogometaši, ali su i ljudi, ne možemo zaboraviti njihove emocije. Oni su izašli na teren i igrali protiv jedne Barcelone. Moram reći da sam ponosan na njih. Moji igrači su napravili sve što sam tražio od njih. Pokazali su hrabrost kad je bilo teško, podržavali su jedni druge. Mislim da su pokazali osobnost i potencijal – vrlo sam zadovoljan s tim. Kad gledam nogomet želim uživati. Shakhtar je velika ekipa i moramo igrati dobar nogomet. Moramo pritiskati protivnike i pokušati se nametnuti. Vidio sam puno toga večeras", rekao je nakon utakmice novi trener Shakhtara, Marino Pušić.

Kopirati
Drag cursor here to close