Javio Fabrizio Romano

Mostarac preuzima klub iz Lige prvaka!

Ukrajinski Shaktar iz Donjecka preuzima Marino Pušić, koji je trenersko iskustvo kalio u Nizozemskoj, o čemu je pričao gostujući na Bljesku
Sport / Nogomet | 23. 10. 2023. u 19:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šahtar je u potrazi za novim trenerom. Nakon što je Nizozemac Patrick van Leeuwen poslije svega nekoliko mjeseci i 13 utakmica dobio otkaz, ulogu privremenog trenera preuzeo je sportski direktor Darijo Srna, ali bivši kapetan Šahtara i Hrvatske ne bi se trebao dugo zadržati na toj poziciji.

Vrlo je izvjesno da će ukrajinskog velikana iz Donjecka i ubuduće voditi Hrvat. Jedno vrijeme pričalo se o Srninom suigraču iz Hajduka i aktualnom treneru Hajduka Ivanu Leki, ali talijanski transfer insajder Fabrizio Romano objavio je kako će to biti pomoćni trener nizozemskog prvaka Feyenoorda Marino Pušić, koji bi kroz iduća 24 sata trebao biti predstavljen kao novi trener Šahtara.

U 100 utakmica kao pomoćnik klupi Feyenoorda upisao je 65 pobjeda, 20 remija i 15 poraza, a osim titule prošle sezone, u pretprošloj je igrao finale Konferencijske lige koje je izgubio od Rome Josea Mourinha.

Kopirati
Drag cursor here to close